Booking:
Arild Torvik
924 66 556

Sommartider Booking
 
 

Neste spilledatoer

24. mai
Martins, Lillestrøm

14. juni
Byfesten, Lillestrøm

10. august
Vannvittige dager,
Eidsvoll

17. august
Lukket arr.

24. august
Gatefest, Bryne

Flere datoer >>

(oppd. 14.05.2019)

 
 

 

Besøk Sommartider
på Facebook

Lik oss på Facebook

 

 
 
Velkommen til Sommartider.no
 


I mange tiår har musikk vært en av Sveriges største eksportartikler. Her til lands har vi vokst opp som storkonsumenter av disse sangene. For mange av oss har refrengene til Gyllene Tider, Tomas Ledin, Carola og Timbuktu (for å nevne noen) vært soundtracket til vår ungdomstid. Du inviteres nå til å ta turen tilbake til sommeren hele året for «one night only». Her blir det svenskehits fra fem tiår framført med spilleglede og kyndig hånd. Välkommen!

Bandet:

Magne Wollebæk Simensen: Vokal & gitar

Magne har scenepersonligheten som gir Sommartider et ansikt utad. Med stor innlevelse og et personlig utrykk løftes orginalene til nye høyder. Det er alltid høy allsangfaktor med Magne i front, selv på steder ingen kunne tro at noen kunne synge med. På 90 tallet traff Magne og Anders hverandre i bandet Svigermors Drøm. Siden har det vært hundrevis av konserter i forskjellige prosjekter. Nå settes alt inn på å lage sommer hele året med Sommartider.
   

Mathilde Espeseth: Vokal

Mathilde er et fyrverkeri av en vokalist som har sunget sin vei gjennom de fleste sjangre i løpet av sin karriere. Via norges første hip hop orkester Freddy and the Casuals, jazzgruppa Plyhm og ikke minst i elekronikauniverset til VLN. For å nevne noe. Hennes store svenske talent er nå i ferd med å komme frem i lyset. Carola, Lisa Nilson og Veronika Maggio kommer snart til å vandre hvileløst rundt i Oslos gater på jakt etter hemmeligheten bak hvordan sangene deres kan låte så fett. Live!

   
Thomas ”Bonden” Karlstad: Gitar & vokal

Kraftgitarist med imponerende utholdenhet, fingerferdighet og vokaltrøkk. Verken feber eller promille får Thomas fra scenen. I Sommartider har Thomas fått spesielt ansvar for Per Gessle sin vokal. Per har aldri hørtes bedre ut. Thomas opptrådte live første gang 29 februar 1984 med bråkebandet Heavy Decibel. Etterhvert oppsto Roy & Rypejegerne, og i dette bandet oppnådde Thomas lokal heltestatus på Romerike på 90 tallet! I bandet Pokerfjes traff han Arild og Tor-Øyvind som også står på scenen med Sommartider.
   

Tor Øyvind Quille: Tangenter / kor / munnspill

Tor Øyvind Quille er trollmannen over alle trollmenn på tangenter. Han har kortrøkk av de sjeldne og et munnspill som hyler vilt som en vinterstorm på vei til himmelen. Edgar. Med lang fartstid som produsent og lydmann har han all den innsikt, klokskap og pondus som trengs for å treffe det perfekte sound. Han møtte resten av gjengen i Sommartider etter å ha spilt med Arild og Thomas i Pokerfjes. All hans energi og fokus er nå rettet inn på å gjøre Sommartider til verdens beste band.

   
Anders Anders Aas: Bass & vokal

Norges beste svenskebassist. Og litt bonde, selv om han ikke tid. Først skal han skal jobbe med partikler, kjemikalier og så på fisketur med unga. Når han ikke gjør det, spiller han bass. Han har mange svenskehelter, og det er ikke tvil om at det er de gyngende partysvenskebassriffene som er førsteprioritet for Anders i Sommartider. Han har i likhet med Magne bl.a. fortid i Svigermors Drøm. Anders har anskaffet seg trådløs forbindelse mellom gitar og bassforsterkeren, så hvis du ikke ser han på scenen, så står han ved siden av deg!

 
Arild Torvik: Trommer

Altmuligmann på slagverk og formann i bandet. Fra klassisk via jazz og pop til headbangers ball. Han har spilt om kapp med Duracell kaninen, og vant! Arild er den blideste, stødigste og mest musikalske trommisen man kan oppleve på konsert. Verdt inngangsbilletten alene. Han jobber i Forsvarets Stabsmusikk (kaptein!!). Det må sies at Arild (nesten) alltid tar godt vare på oss fra sin høye rang innad i bandet. Arild spilte sammen med Thomas i Pokerfjes sent på 90 tallet og har også blitt observert som trommis i Mamma Mia på Folketeateret og som fast rytmeansvarlig på Wenche Myhres 66 turne.


Noen band / artister:
Tomas Ledin
Gyllene Tider
Björn Skifs
Carola
Christer Sandelin
Magnus Uggla
Veronica Maggio
Freestyle
Niklas Strømstedt
Attack
ABBA
Håkan Hellström
Lisa Nilson
GES
Herreys
Orup
Imperiet
Timbuktu
Kent


Utdrag av repertoar:
Det Hon Vill Ha
Det löser sej
Diggiloo Diggiley
Du kan lita på mig
Du ska va president
Fangad av en stormvind
För dina ögons skull
Främling
Härligt, härligt 
Hon gör allt för att göra mig lycklig
Jag är en jävel på kärlek
Jag kommer
Jag mår illa
Jag ringer på fredag
Jagad Av Vargar
Kärlenken Väntar
Kom Igen Lena!
Kung i baren
(Kom Så Ska Vi) Leva Livet 
Lika hopplöst förälskad
Michelangelo
Mickey
Music Non Stop
När Vi Två Blir en
Om 
Ooa Hela Natten
Sommaren är kort
Sommartider
Tommy tycker om mej
Varje Gång Jag Ser Dig
Vill Ha Dig
Waterloo
800 grader

   
  Copyright © Sommartider 2014